Seger mot Mora!

Västerås tog emot gästande Mora inför 2813 åskådare som fick se en tight tillställning. Storspelande målvakten Bengtsberg i Mora skapade en enorm spänning och trots det bästa spelet hittills på hemmaplan från Västeråslagets sida krävdes övertid för att besegra Mora. Till slut blev det Västerås Kenneth Bergquist som blev stor matchvinnare med sina 2 mål.
Det var jämnt inledningsvis i den 1:a perioden och matchens första målchans tilldelades Västerås, en mycket bra sådan kan tilläggas. Efter cirka 1 minuts spel fick en fristående Västeråsspelare pucken, ren i slottet, och sköt mot mål. Moras storspelande målvakt för dagen, Christoffer Bengtsberg, lyckades dock freda sin kasse denna gång. Men efter övertid var alltså ändå en VIK-seger med 2-1.
Nästa hemmamatch är på onsdag mot Örebro och behöver du i samband med detta boka hotell i Västerås gör du det enklast här.